Booking.com
Najbolje destinacije za odmor za neudane žene
Posted by putujmojeftino on 7th July 2016
| 56220 views

Najbolje destinacije za odmor za neudane žene. Djevojka ste i još uvijek nemate životnog partnera i želite putovati? Predlažemo vam destinacije koje su kao stvorene za vas. Pogledajte naš izbor najboljih destinacija za odmor za neudane žene.  Ove destinacije su predivne i garantiraju vam avanturu kakvu želite. Najjeftinije letove potražite ovdje – Skyscanner tražilica. Najpovoljniji smještaj pogledajte ovdje – Najjeftiniji hoteli na svijetu.

New York

Grad New York doslovno izgleda kao neki megapolis iz filmova. Ovo je grad koji ima sve ono što bi mogli poželjeti. Vrhunska mjesta za izlaske, odlične klubove, slikovite ulice, predivne parkove, luksuzne hotele s odličnim spa i wellness uslugama i shopping destinacije od kojih će vam se zavrtjeti u glavi.

Source: New York by Olly18/Depositphotos/USA
Source: New York by Olly18/Depositphotos/USA

Santorini

Bez obzira što je Santorini romantična destinacija za zaljubljene. Svaka je žena romantična pa samim time i one neudane mlade dame mogu ovdje pronaći upravo ono što traže. Santorini je savršeno mjesto za bijeg od stvarnosti, mjesto gdje možete uživati u predivnim bazenima s pogledom, odličnoj kuhinji, razgledavanju atrakcija i izlažavanju na terasama predivnih kućica koje nude nezaboravan pogled.

Source: Grčka/Santorini/Mustang79/Depositphotos
Source: Grčka/Santorini/Mustang79/Depositphotos

Prag

Zlatni grad Prag je bajkovit grad i upravo zato on ima i mogućnosti pružiti mladim damama da se osjećaju kao princeze bar na jedan dan. Ovo savršeno mjesto za putovanje u ranu jesen jedan je od najboljih izbora za neudane mlade dame. Super izlasci, povoljne cijene, odlični hoteli, dvorac, tvrđave, parkovi i piknik destinacije te naravno vožnja rijekom i razgledavanje slikovitih mostova, ulica i drugih atrakcija.

Photo: TTstudio/Depositphotos
Photo: TTstudio/Depositphotos

Hong Kong

Ako volite avanturu ovo je destinacija koju morate posjetiti. Hong Kong je top destinacija za posjetiti u 2016. Super izbor ako želite upoznavati druge ljude, pronaći prijatelje, uživati u povoljnom shoppingu i jednostavno se prepustiti ovom velikom grad prepunom različitosti.

Source: Iakov/Hong Kong/Depositphotos
Source: Iakov/Hong Kong/Depositphotos

Pariz

Pariz je grad ljubavi i romantike i isto tako kao i Santorini uvijek je preporučen za putovanja u parovima, ali to ne znači da netko single još uvijek nema što za raditi ovdje, dapače, Pariz je savršen izbor za neudane djevojke. Ovdje sigurno možete ne samo uživati u restoranima, koncertima, galerijama i parkovima nego možete i upoznati mnoge ljude i pronaći novi prijatelje, ali isto tako i možda svojeg princa. Pariz je savršen izbor za shopping parfema, nakita i haljina pa samim time i odlična destinacija za mlade dame.

Source: Massonforstock/Paris/Depositphotos
Source: Massonforstock/Paris/Depositphotos

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close