Booking.com
Najbolje destinacije Japana koje morate vidjeti
Posted by putujmojeftino on 1st February 2020
| 490 views

Za danas smo pripremili jedan kratki vodič za najbolje destinacije Japana koje morate vidjeti za života. Japan je predivna zemlja dobrih ljudi, odlične hrane, bogate kulture i povijesti. Bez obzira koju od sljedećih destinacija posjetili sigurni smo kako će vas očarati svojim ljepotama, kulturom i hranom. Japan je zemlja poput niti jedne druge i jednostavno ju morate vidjeti. Tražite li možda ponude za putovanje u Japan pošaljite nam upit na Facebook ili putem chata uživo – vidi desno dolje.

Tokyo

Tokyo je najveći i glavni grad Japana i grad koji ima najveći broj stanovnika na svijetu. Tokyo je grad raznolikosti, šarenila i egzotične gastro ponude.

credits. Tokyo by Spavone/123rf

Kobe

Grad po kojemu je Kobe Bryant dobio svoje ime i grad poznat po najboljoj govedini na svijetu, ali i bogatoj povijesti i slikovitoj prirodi. Kobe je jedan od najmanje posjećenijh bisera Japana. Naša preporuka za vaše sljedeće putovanje.

Credits. Kobe, Japan, by SeanPavonePhoto/ bigstockphotos

Sapporo

Sapporo je najveći grad otoka Hokkaidu u Japanu. Sapporo je 5 najveći grad Japana. Poznat po velikim neboderima, odličnim trgovinama, predivnoj planini i velikim parkovima.

Credits. Japan, Sapporo by SeanPavonePhoto/ Bigstockphotos

Yokohama

Predivna Yokohama se nalazi na samo 20min vožnje brzim vlakom od Tokya. Ovaj grad je bogate povijesti, a poznat je najviše po restoranima, jazz sceni, širokim i velikim šetnicama u centru grada.

Osaka

Treći najveći grad Japana. Osaka je predivna sa svojim trgovima, parkovima i ogromnim trgovinama. Šarolik grad prepun kafića, restorana i hotela.

Credits: Osaka, Japan by Rugbyho/ can stock photo

Kyoto

Kyoto je najbolji grad svijeta za putovanje u proljeće. Kyoto je poznat po raznolikoj hrani, hramovima, parkovima i bogatoj povijesti.

Credits: Kyoto, Japan by Masterlu/ 123rf photo

Nagoya

Još jedan grad Japana koji mnogi nikada nisu ni pomislili posjetiti, a zaista bi trebali. Grad veliki zgrada, bogate kulture i povijesti te raznolike gastro ponude.

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close