Booking.com
Ljeto je stiglo, jeste li rezervirali smještaj za ljetovanje?
Posted by putujmojeftino on 1st July 2017
| 1067 views

Donosimo vam na žalost lošu vijest ako niste rezervirali smještaj. Stranica Booking i tražilica Hotelscombined imaju gotovo 90% svih apartmana i hotela iz Hrvatske u svojoj ponudi, a gotovo 95% svih tih apartmana i hotela je već rezervirano za termine od 15.srpnja do 20.kolovoza. Ako planirate ljetovanje što prije (već dok ovo čitate) potražite smještaj. Kliknite ovdje – Booking hoteli ili ovdje Hotelscombined i pronađite smještaj.

Još jedna loša vijest je ta da zbog manjka smještaja Hrvatski iznajmljivači apartmana imaju rekordnu godinu kada je u pitanju cijena, pa tako cijena noćenja na otoku Krku počinje tek od 600 kn za dvoje i to ne baš na idealnim lokacijama, a kvalitetan smještaj uz more platiti ćete i do 1000 kuna za noć što je za  budžet većine ipak malo previše.

Požurite i provjerite cijene i rezervirajte odmor što prije jer mogli bi ostati bez smještaja ili još gore, platiti 5 noćenja i do 2 prosječne plaće.

Darujemo vam i 30 eura popusta za smještaj preko Airbnb. Kliknite ovdje – AIRBNB, registrirajte se putem naše pozivnice i dobivate na račun 30 eura koji će zatim umanjiti ukupnu cijenu vašeg boravka na moru.

credits. Croatia / photo by xbrchx/can stock photo

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close