Booking.com
Krstarenje – vrsta putovanja koju morate probati
Posted by putujmojeftino on 1st July 2018
| 1216 views

Nikada niste bili na brodu i krstarenje vam je još uvijek nepoznanica? Ova vrsta putovanja ponekad može biti ne samo najljepša nego i najisplativija. Pročitajte zašto trebate na krstarenje, gdje kupiti krstarenje i kada na krstarenje. Za sve dodatne upite javite se putem Facebooka ili nam ostavite komentar  ispod ovog teksta.

Zašto trebate na krstarenja?

Zato što je to najbolji izbor uloženog i dobivenog. Za manje od 700 eura dobivate ne samo 7 noćenja na kruzeru nego i puni pansion, a pri putovanju ćete vidjeti ponekad i do 6 mjesta i najmanje 4 države. Za iznos od 700 eura po osobi nema bolje vrste putovanja.

Zato što je to novo iskustvo. Putovanja su predivna, a krstarenja su vrhunac putovanja. Upoznajte svijet kroz krstarenja i vidjet ćete ga na potpuno novi način.

Kada na krstarenje?

Ako su vam krstarenja skupa onda izbjegavajte putovanja od srpnja do kolovoza.Najbolju cijenu dobivate za zimska krstarenja, ali niti to ne preporučujemo zbog lošeg vremena u Europi. Predlažemo krstarenje u travnju, svibnju, rujnu ili listopadu.

Kako do jeftinog krstarenja?

Najbolje je posjetiti Seascanner ili MSC stranicu, ali i do 180 dana prije samog putovanja. Najbolja cijena krstarenja se dobije ako se ono rezervira najmanje 6 mjeseci unaprijed. Postoje lastminute ponude, ali ih je malo i ponekad nisu s polaskom u blizini Hrvatske pa predlažemo da ih ne čekate jer bi mogli ostati bez putovanja.

Što dobivate krstarenjem?

  • Dobijete puni pansion i utrajanju više od 7 dana.
  • Krstarenje je vrlo romantičan oblik putovanja
  • Umjesto jedne destinacije prilikom krstarenja ćete posjetiti više destinacija.
  • Uključene su sve takse i pristojbe.
  • Kruzer stoji od rano ujutro do poslijepodne u luci pristaništa i imate uvijek slobodno vrijeme za razgledavanje destinacije.
  • Plovidba je uglavnom poslijepodne i navečer.
  • Kruzer je uvijek opremljen s kinom, restoranima, teretanom, diskom, bazenima i wellness centrima.
credits. Cruise/Brod/couple/honeymoon by MichaelJung/can stock photo
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close