Booking.com
Kako rezervirati putovanje preko stranice Skyscanner
Posted by putujmojeftino on 7th September 2017
| 2662 views

Sve ponude na našoj stranici ili velik dio ponuda uključuje link za avionsku kartu i to preko stranice Skyscanner. Ono što morate znati je da Skyscanner nije prijevoznik (dobivamo takva pitanja) i da se radi o tražilici (online, internet tražilica) za pretraživanje najjeftinijih avionskih karata. Skyscanner je na ovaj način najbolji izbor (uz Kayak ili Momondo) za traženje avionskih karata.

Ono što se događa kada kliknete na link za avionsku kartu na našoj stranici je to da će vas stranica preusmjeriti na Skyscanner gdje se određena avionska karta i pronađena. Ponekad će se cijena razlikovati, a razlog tome je to što ili gledate stariju objavu (stariju od 7 dana) ili je možda akcija završila pa samim time niti pronađena cijena ne vrijedi. Uvijek prvo pogledajte kada je objavljena naša ponuda, a ako je ona objavljena prije više od 2-3 tjedna u 80% slučajeva cijena će biti nešto drugačija od one u trenutku pisanja ponude.

Važno je znati

  • U desnom gornjem kutu stranice Skyscanner možete u postavkama promjeniti jezik i valutu.
  • Najbolja cijena se dobiva ako izaberete valutu HRK – kuna i eng.jezik te za državu izaberete Hrvatsku/Croatia.

Nakon što kliknete na oznaku SELECT na stranici Skyscanner nakon što ste bili preusmjereni sa naše stranice na stranicu Skyscanner ponovno ćete biti preusmjereni, ali ovaj put na stranicu prijevoznika koji ustupa let ili stranicu agencije koja je posrednik i prodaje avionske karte.

Nakon što ste preusmjereni na stranicu prijevoznika ili stranicu posrednika (Tripsta, Tripair, Bravofly itd) možete kupiti svoje avionske karte online. Na žalost sva plaćanja online su odmah kupnja jer se ne može rezervirati samo avionska karta online, uvijek ju morate kupiti, ali možete uz kupnju odabrati skuplju opciju koja će vam po želji dati opciju promjene imena putnika ili datuma putovanja. To ovisi o vašim željama i o tome dali ste sigurni da putujete za izabrane datume.

Nakon kupnje avionske karte na vaš email koji ste ostavili prilikom kupnje stiže račun i potvrda. Obavezno provjerite email jer tamo dobivate i podatke o check-inu za određen let i broj rezervacije karte. To nemojte zaboraviti isprintati jer se printanje u zračnoj luci naplaćuje i nemojte zaboraviti napraviti online prijavu za let – check-in. Podatke o online check-in-u imate na svakom stranici prijevoznika pa ako piše da je recimo vaš prijevoznika Qatar Airways sve informacije o prtljagi i check-in-u imate na njihovoj stranici.

Razlika između traženja letova na stranici Skyscanner i preko stranica prijevoznika (direktno) je u tome što Skyscanner puno bolje i brže pretražuje i traži vam i alternativne opcije uz 1-2 ili više presjedanja i uvijek će vam izlistati tri opcije za vaše putovanje – BEST – CHEAPEST – FASTEST, naše ponude uvijek uključuju opciju CHEAPEST što je najjeftinija pronađena ponuda.

Smještaj rezervirate tek nakon rezerviranja avionske karte. Nemojte ni slučajno rezervirati smještaj prije ako nemate kupljenju avionsku kartu jer ukoliko avionsku kartu ne pronađete za datume za koje ste rezervirali smještaj, a nemate pravo besplatnog otkazivanja smještaja u tom slučaju će vam teretiti karticu i morati ćete platiti troškove. Uvijek prvo rezervirajte let, a zatim smještaj i uvijek uz opciju besplatno otkaži (ako ta opcija postoji). U našim ponudama gotovo 90% predloženih hotela nudi opciju besplatnog otkazivanja. Pronađite smještaj uvijek najbolje i najbrže preko BOOKING ili HOTELSCOMBINED.

 

Source: Jenifest/Depositphotos

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close