Booking.com
Kako pravilno postaviti upit za ponudu putovanja
Posted by putujmojeftino on 24th September 2016
| 11888 views

Kako svakog tjedna primamo više od tisuću upita, a samo je njih možda 200 ispravno napisano odlučili smo vam vrlo jednostavno i ukratko savjetovati kako nam poslati pravilan upit vezan uz ponudu koju tražite da vam pošaljemo. Molimo vas da pročitate ovaj tekst i po primjeru složite pravilno napisan upit. Morate znati da na poruke odgovaramo po redu kako ih primimo, pa kako ih dnevno više primimo nego na što se može odgovoriti ponekad će odgovor biti dostavljen nakon 2-3 radna dana. Upozoravamo da ponekad na FB stranici vaša poruka slučajno može završiti kao spam ili pod “other” odnosno ostalu poruku i ponekad na takve poruke ne odgovaramo odmah jer ih nismo niti primili.

 

U slučaju da na vaš upit nema odgovora duže od 3 dana slobodno nam pošaljite ponovno upit. Prije nego što nas kontaktirate molimo vas da provjerite ako već postoji ponudu koja odgovara vašim planovima za putovanja. Jeftina putovanja kroz Europu možete pogledati klikom ovdje – Jeftina putovanja. Daleka putovanja i luksuzna putovanja pogledajte ovdje – Ponude za daleka i luksuzna putovanja.

Credits: Travel by Racorn/Can Stock Photos
Credits: Travel by Racorn/Can Stock Photos

Kako pravilno postaviti upit za ponudu putovanja.

Napišite nam sljedeće.

 1. Destinaciju/e koje želite posjetiti
 2. Budžet (po osobi) kojim raspolažete za let i smještaj
 3. Broj dana koji želite provesti na destinaciji
 4. Mora li to biti let iz HR ili može biti let iz zračnih luka u blizini HR
 5. Koliku ulogu igra ušteda na avionskim kartama.
 6. Primjer – Što jeftinije ili ako je jeftinije iz Venecije nego iz ZG onda može let i iz Venecije.
 7. Koliko osoba putuje

Kako dodatno možete pomoći svojim upitom je ako još napišete i sljedeće.

 1. Želite li direktni non-stop let koji je jeftini iz Venecije, Beča ili Budimpešte ili skuplji let koji ima presjedanja iz Splita, ZG ili Dubrovnika
 2. Inzistirate li na hotelu u centru grada ili vam se može predložiti i smještaj izvan centra grada, povoljni i bolji smještaj, ali izvan užeg centra grada.
 3. Koliku ulogu igra prtljaga. Jeftine “lowcost” kompanije naplaćuju predanu prtljagu i samo je ruksak/ručna prtljaga besplatna.

Zašto od vas tražimo da nam što detaljnije opišete vaše zahtjeve?

Ukoliko ste nam odmah napisali sve ovo vama možemo odmah vrlo brzo pronaći sve jeftine opcije putovanja. Ako nam niste napisali broj osoba, broj dana ili dali želite obavezno let iz Hrvatske ili možete iz neke druge zračne luke u blizini onda to zahtjeva više posla i jednostavno vam to moramo pitati kako nam na napisanu ponudu ne bi poslali poruku da može i let iz nekog drugog grada. Potrebno je da nam dostavite što više informacija s primjera iznad kako bi mogli na takav upit što bolje odgovoriti i pomoći vam u pronalaženju najbolje opcije.

Molimo vas da prije slanja maila razumijete kako:

 • Sve cijene koje pišemo u ponudama su uvijek cijene po osobi ako 2 osobe putuju zajedno i dijele trošak dvokrevetne sobe
 • Kako mi nismo agencija ne možemo vam pružiti nikakav popust za avionsku kartu ili nešto slično.
 • Ako trenutno ne postoji neki error fare, lowcost let ili akcija, teško je da vam i mi možemo pronaći nešto što već nije dostupno na javnim internet tražilicama kao što su Momondo, Skyscanner ili Kayak. Uvijek preporučujemo da prvo i sami potražite letove prije nego što nas kontaktirate.
 • Mi ovo radimo besplatno i niste dužni nikad ništa platiti za pisanje ponude. Dovoljno je napisati Hvala.
 • Upravo zato što ovo i je besplatno, molimo vas za strpljenje i da razumijete da po upitu šaljemo samo 1 ponudu.

Ponude koje najviše radimo su:

 • Ponude za romantičan bijeg u dvoje
 • Bračna putovanja – budžet putovanja, ali i super luksuzna putovanja.
 • Putovanja vlakom kroz Europu
 • Vikend putovanja uz vaš vlastiti prijevoz ili putovanje busom
 • City break putovanja – let zrakoplovom + od 3 do 6 noćenja u centru grada.
credits: travel by rohappy/can stock photo

 

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close