Booking.com
Kako jeftino putovati u Tokyo?
Posted by putujmojeftino on 10th January 2017
| 7613 views

Ukoliko želite posjetiti Japan i njegovu prijestolnicu Tokyo, na pravom ste mjestu jer ćete saznati kako najjeftinije putovati u Tokyo. Vjerujemo da već i sami znate koje su to aviokompanije koje ustupaju jeftine letove iz Hrvatske za Japan. Još jednom ćemo ih spomenuti, a to su Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM i Aeroflot. Kako najjeftinije posjetiti Tokyo?

Spavone/Tokyo/Depositphotos
Spavone/Tokyo/Depositphotos

Koje su cijene i kada je najpovoljnije letjeti?

Za polazak iz Zagreba cijene letova se kreću već od 398 eura do 500 eura ovisno s kojom kompanijom letite i da li su trenutno aktivne promocije ili akcije aviokompanija. Za primjer možemo navesti kako trenutku pisanja ovog članka kompanija Qatar Airways ima akciju od 30% na sve letove iz Zagreba uključujući i letove za Tokyo. Cijena povratne karte za Tokyo iznosi 398 eura, a osim Tokya po ovoj cijeni možete posjetiti i Osaku. Preporučujemo da avionske karte uvijek rezervirate barem 60 dana prije putovanja, ali napominjemo kako se to pravilo ne odnosi na kupovinu karata tijekom akcija aviokompanija.

 
Osim iz Zagreba kroz gotovo cijelu godinu možete letjeti vrlo jeftino u Tokyo ili Osaku s polaskom iz zračnih luka u Beču, Budimpešti ili Veneciji. Preporučujemo letove iz ovih zračnih luka u trenutku kada nisu dostupne promocije ili akcije za letove iz Zagreba.

Direktni letovi i broj presjedanja

Nadamo se da razumijete kako naziv direktan let ne znači uvijek i let bez presjedanja. Direktan let  znači polazak iz zračne luke iz npr. Zagreba s dolaskom na destinaciju s jednom avionskom kartom koja može ili ne mora uključivati presjedanje. Direktni letovi za Tokyo postoje s polaskom iz Zagreba, Beograda, Beča itd. Napominjemo kako non-stop letovi iz Zagreba u Japan ne postoje i uvijek uključuju jedno do dva kraća presjedanja.

 
Letovi iz Zagreba za Tokyo uglavnom uključuju presjedanje u Frankfurtu, Dohi, Istanbulu ili Moskvi. Presjedanje uvijek možete iskoristiti za kratki posjet gradu u kojem presjedate. Naravno ukoliko imate dovoljno vremena (minimalno 6 sati).

Smještaj u Tokyu i cijene

Tokyo je vrlo skupa destinacija i ponekad je avionska karta najmanji dio troška jednog putovanja u Tokyo. Ukoliko ne želite spavati u hostelima ili u minijaturnim kapsulama onda na žalost morate izdvojiti u prosjeku 5000 kn za smještaj u trajanju 7 do 10 dana. Povoljne hotele i pansione možete pronaći ako rezervirate smještaj barem 3 mjeseca unaprijed, a najpovoljniji način za rezervaciju smještaja je korištenje internetske tražilice hotelscombined ili najpopularniju stranicu booking.

 
Naša preporuka je da uzmete popust za stranicu airbnb (kliknite ovdje i uzmite popust) i da probate pronaći povoljan smještaj u privatnim apartmanima i sobama. Preko stranice airbnb možete rezervirati cijeli apartman za sebe i svoje suputnike ili ako želite uštedjeti možete rezervirati privatnu sobu kod ljudi koji ustupaju sobu u svojem apartmanu.

 
Za kraj možemo samo reći kako je Tokyo jedan od najmodernijih i najbrže rastućih gradova svijeta i da ga svakako trebate posjetiti te da vam koja kuna više ne bi trebala predstavljati problem zbog kojeg ćete odustati od putovanja u Tokyo.Booking.com

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close