Booking.com
Kako dobiti jedno ili više besplatnih noćenja
Posted by putujmojeftino on 3rd September 2016
| 11076 views

Predstavljamo vam način da dobijete jedno ili više besplatnih noćenja putem Airbnb stranice. Ovo nije nikakav trik niti je ovo nešto nemoguće i mogli ste se ovog sjetiti i sami. Kako dobiti besplatno noćenje ne uključuje da potpuno besplatno boravite nego da prilikom rezerviranja smještaja uštedite noćenje ili dva tako da uzmete Airbnb popust. Da objasnimo, Airbnb nudi i do 35 eura/$ popusta za sve one koji otvore račun putem naše pozivnice klikom ovdje – AIRBNB POZIVNICA. Nakon što kliknete na link stranica će vas preusmjeriti, izradite račun i dobivate iznos kojim zatim možete umanjiti cijenu smještaja na vašim putovanjima.

 

Trik je u tome da mnoge destinacije imaju vrlo povoljan smještaj i kada vaš ukupan iznos za plaćanja smješaja iznosi 70 € tada možete klikom na rezerviraj dobiti i uračunat popust koji ste ostvarili izradom računa nakon klika na pozivnicu iznad. Ako recimo planirate putovati u Budimpeštu na 2 dana za Advent, Uskrs ili Praznik rada, vaš smještaj će vjerojatno iznositi 60 eura za 2 noćenja, ali ako uzmete našu pozivnicu, izradite svoj račun, najbolje je uzeti 3 noćenja i vaš iznos će iznositi 90 eura odnosno samo 60 eura jer će se uračunati popust i time ste dobili jedno noćenje besplatno. Ako putujte u Budvu, Beograd ili Sarajevo, noćenje u prosjeku iznosi 20 eura po osobi ili manje, ako uzmete recimo 4 noćenja za 80 eura i uračuna vam se popust od 30 eura, vi dobivate zapravo samo 50 eura za platiti ili gotovo 2 noćenja besplatno. Na nekim destinacijama u Aziji noćenja su 10-15 eura što znači da na vaših 7-9 noćenja imate i do 3 noćenja besplatno.

Pravila kako do popusta:

  • Kliknete na ovaj link – Airbnb popust
  • Kliknete na oznaku CLAIM YOUR CREDITS
  • Povežete svoj FB profil i email adresu s airbnb računom
  • Uspješno ste se reg. i imate 30 eura popusta na računu
  • Sada pronađite smještaj i neka ukupan iznos smještaja bude minimalno 70 eura
  • Nakon klika na rezerviraj Airbnb će vam obračunati popust
  • Platite preostali iznos
  • Putujte

Zapamtite da možete napraviti i više računa. Naravno možete podijeliti ovaj članak s prijateljima i članovima obitelji. Ako uzmete 2 popusta na svoje ime i ime svoje cure ili supruge tada možete 2 puta naravno dobiti po 30 eura pa možete slobodno uzeti više putovanja smještaj i ostvariti time i do 60 eura popusta na svoja putovanja. Kako zaraditi putem Airbnb-a pročitajte ovdje – Zarada putem stranice Airbnb. Više informacija o stranici Airbnb pronađite ovdje – Sve što trebate znati o Airbnb-u.

 

Sve gore napisano je samo primjer. Na nekim destinacijama noćenja u Airbnb apartmanima znaju stajati i 15 eura pa samim time možete dobiti i 2 besplatna noćenja ako iskoristite ovaj popust od 30 eura ili više.

Credits: Denisgo/123RF
Credits: Denisgo/123RF
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close