Booking.com
Kada je najbolje kupiti avionske karte
Posted by putujmojeftino on 31st August 2017
| 3934 views

Sigurno ste se i vi barem jednom zapitali – a kada je najbolje kupiti avionsku kartu. Odgovor vam ne možemo dati sa 100% sigurnošću jer to ovisi tražite li daleko putovanje, europsko putovanje ili tražite putovanje za praznike ili izvan sezone putovanja. No ono što je sigurno je da se uvijek preporučuje kupiti avionsku kartu barem 20-30 dana prije putovanja za europske destinacije odnosno barem 60-90 dana prije putovanja na daleke svjetske destinacije.

KLIKNITE OVDJE I POTRAŽITE PUTOVANJA

Kako već godinama pronalazimo jeftine avionske karte za naše čitatelje i sami znamo kada treba kupiti avionsku kartu pa tako putovanja za zimu preporučujemo da se rezerviraju najkasnije u rujnu, putovanje za proljeće da se rezerviraju najkasnije do početka prosinca, a ljetovanja da rezervirate najkasnije do kraja travnja.

Svaki dan dobivamo upite o letovima koji trebaju biti kroz sljedećih 5-10 dana, ali na žalost na takve upite teško da možemo pronaći jeftine letove, osim ako ne postoji koji lastminute. Ono što morate znati je da svake godine ima sve manje “odličnih” lastminute ponuda, ali da su zato svake godine sve povoljnije “firstminute” avionske karte.

Ako planirate putovati 2mj od danas tj. od trenutka čitanja ovog teksta molimo vas da odmah krenete sa traženjem ponuda i da nam se javite ako trebate bilo kakvu pomoć.

Turističke agencije znaju spustiti lastminute ponude samo ukoliko nisu prodali više od dvije trećine mjesta za putovanje, ali čekajući takve lastminute ponude riskirati i to da ukoliko lastminute ponude ne bude možda ostanete i bez putovanja ili u drugom slučaju da cijena još i poraste. Uvijek preporučujemo da prije kupnje ponuda turističkih agencije i sami potražite ponude preko Kayak ili Skyscanner tražilica ili da se javite nama kako bi mi potpuno besplatno za vas pokušali pronaći najjeftiniju avionsku kartu.

Ukratko

  • Putovanja za EU destinacije rezervirajte min 20 dana prije.
  • Putovanja za daleke destinacije rezervirajte min 60 dana prije.
  • Smještaj rezervirajte nakon kupnje avionske karte, nikako prije toga.

KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE NAJJEFTINIJI SMJEŠTAJ

Credits: Europe map by Violin/can stock photo

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close