Booking.com
Europa na dlanu – 7 dana avionom iz Zagreba – London, Barcelona i Pariz, hoteli i letovi samo 3370 kuna
Posted by putujmojeftino on 10th September 2017
| 1342 views

Predlažemo vam jedno veliko i predivno putovanje u listopadu. Putovanje u 3 predivna grada Europe. Polazak iz Zagreba i povratak u Zagreb u terminu od 11. do 17.listopada. Ukupno 7 dana i 6 noćenja. Barcelona, Pariz i London – sve uključeno, hoteli u centru i letovi za samo 3370 kn po osobi. Linkovi za hotele i letove se nalaze na kraju ispod ovog teksta.

Putovanje uključuje let iz Zagreba za London 11.listopada u 13h i 15min. Cijena leta je samo 360 kuna po osobi. Smještaj od 11. do 13.listopada (3 dana i 2 noćenja) u centru Londona za samo 500 kn po osobi (1000 kn za dvoje, dvokrevetna soba). Hotel Sophia je uključen u cijenu.

Let iz Londona za Pariz 13.listopada u 13h i 50min. Cijena leta je 300 kn i cijena smještaja u Parizu od 13 do 15.listopada iznosi 450 kn po osobi (900 kn za dvokrevetnu sobu 3 dana i 2 noćenja). Smještaj u hotelu Picard u Parizu.

Let iz Pariza za Barcelonu u 7 sati ujutro 15.listopada. Cijena leta je 560 kuna. Cijena smještaja u Barceloni od 15. do 17.listopada (3 dana i 2 noćenja) iznosi 350 kn po osobi odnosno 700 kn za dvokrevetnu sobu. Smještaj u pansionu Palacio.

Povratak iz Barcelone u Zagreb 17.listopada. Cijena leta je 850 kuna.

Ukupan iznos za sve avionske karte iznosi 2070 kuna, a cijena smještaja 7 dana u hotelima iznosi po osobi 1300 kuna. Ukupan iznos za cijelo putovanje po osobi iznosi samo 3370 kuna. Pristojbe i takse su uključene.

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA LONDON

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE HOTEL SOPHIA

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA PARIZ

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE HOTEL PICARD

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA BARCELONU

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE HOTEL PALACIO

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA ZAGREB

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close