Booking.com
Četiri savjeta za vaša putovanja
Posted by putujmojeftino on 7th February 2018
| 206 views

Ako se spremate na putovanje uskoro predlažemo da pročitate ove savjete koji bi vam mogli pomoći prilikom putovanja. Za više ovakvih savjeta predlažemo da pogledate i ostale članke napisane na ovoj stranici, a koje se nalaze u kategoriji OSTALO. Kliknite na link za kategoriju i pogledate informacije, savjete i top 10 liste za putovanja.

1) Iskoristite svoj smartphone
Svojim mobitelom fotografirajte prednju i stražnju stranu vaših dokumenata. Napravite (pod lozinkom) folder u koji možete spremiti te fotografije na kartici vašeg mobitela.

2) Uštedite na prtljazi
Nakon što ste napunili prtljagu sa svojim stvarima dobro pogledajte sve te stvari i izaberite 20% stvari bez kojih možete živjeti na putovanju i izvadite ih iz prtljage. Time ne samo da dobivate na prostoru nego i ostavljate taj prostor za najnužnije stvari koje ćete možda morati kupiti na putovanju, a izbjeći ćete plaćanje prekomjerne prtljage.

3) Ponesite zatvarače za umivaonike
Bez obzira koliko ovo zvučalo čudno, ako putujete na više od 7 dana, a nosite malo prtljage možda ćete biti primoreni nositi nošenu odjeću koju na ovaj način možete oprati u svojoj hotelskoj kupaonici. Većina hotela ne nudu uslugu pranja rublja.

4) Podmitite osoblje aviona ili zrakoplovne luke s malim znakom pažnje.
Ovo je legalno i ne radi se zapravo o podmićivanju nego darivanju. Djelatniku zračne luke ili možda stjuardesi možete pokloniti čokoladu koju ste kupili kao višak na Vašem putovanju, a oni će vam iz zahvalnosti pokušati preporučiti nešto korisno ili ponuditi neke bolje usluge. Važno je naglasiti da vi naglasite da je to mali poklon od vas. Nemojte tražiti ništa kao uslugu, ako mogu kako već će oni oni sami pronaći način da vam zauzvrat pomognu.

Credits: Travel by Racorn/Can Stock Photos

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close