Booking.com
Četiri destinacije Mediterana za budžet manji od 2000 kn
Posted by putujmojeftino on 12th September 2017
| 1214 views

Ove jeseni i zime možete putovati na mnoge destinacije za manje od 2000 kuna. Ovo su četiri po nama najbolje destinacije Mediterana koje možete posjetiti u budžetu do 2000 kuna za avionsku kartu i smještaj. Preporučujemo da letove potražite u kategoriji jeftina putovanja ili preko tražilice Skyscanner. Za smještaj preporučujemo stranicu Booking ili tražilicu Hotelscombined. Uzmite i 25 eura popusta za Airbnb klikom na ovaj link.

Source: Davit85/Santorini/Depositphotos

Santorini

Vjerovali ili ne, Santorini je uvijek odličan izbor za putovanje. Ugodna temperatura i mnogo sunca od listopada do prosinca. Jeftina putovanja već od 1500 kuna na više, a uključuju avionsku kartu i 6-7 noćenja u hotelu ili apartmanu.

Mallorca

Letovi iz Beča iznose manje od tisuću kuna, a za još tisuću kuna po osobi možete rezervirati i 7 noćenja u listopadu ili studenom. Vrijeme je odlično, padalina gotovo da i nema, a hoteli nude pogodnosti i odlične all inclusive usluge. Pogledajte cijene na Mallorci klikom ovdje – Mallorca.

Cipar

Cipar je najsunčaniji otok Mediterana. Ima gotovo 320 sunčanih dana i uvjerljivo ima najbolju klimu. Temperature u listopadu i studenom često iznose i do 26°C. Cijena leta iz Beograda ili Budimpešte je oko 500 kuna dok su letovi iz Zagreba oko 1600 kuna.

Malta

Malta je u našim ponudama apsolutni hit već gotovo 3 godine, a ove godine ništa nije drugačije. Malta je destinacija koja skriva bogatu povijest, odličnu kulturu, a klima je zaista savršena. Možete očekivati ugodnu i sunčanu jesen. Letovi iz Venecije su najbolji izbor. Provjerite cijene putovanja ovdje – Putovanja na Maltu.

Photo by SimpleFoto/Depositphotos

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close