Booking.com
AKCIJA – Croatia Airlines nudi 30% na sve letove
Posted by putujmojeftino on 9th July 2019
| 10818 views

Super akcija koja na snagu stupa danas (već je krenula) i traje cijeli tjedan . Ponuda uključuje kupon kod od 30% za sve letove kupljene  ovaj tjedan i to za putovanja od jeseni pa sve do početka ljeta 2020 godine. Ako želite jeftine aviokarte sa polaskom iz Hrvatske moguće je da ćete nešto pronaći za sebe. Pratite linkove ispod. Cijene sa 30% kupon će u prosjeku biti ovakve:

  • Zagreb – Dubrovnik povratna karta za 400 kuna
  • Zagreb – Barcelona povratna karta za 800 kuna
  • Zagreb – Lisabon povratna karta za 1200 kuna
  • Zagreb – Frankfurt povratna karta za 700 kuna

Ovo je samo primjer, cijene se mogu razlikovati i ovise o terminu putovanja.  U cijenu će odmah biti uključena taksa i pristojbe zračnih luka. Znači letovi koji su 1500 kuna od sutra pa do petka iznosit će 450 kuna manje. Ovo je idealno za sve koji planirati putovati iz Splita, Zagreba i Dubrovnika sa Croatiom Airlines.

Kupon kod možete pronaći sutra na ovom linku, a odmah možete vidjeti i youtube video kako iskoristiti kod jednom kada ga besplatno preuzmete sa njihove stranice.

Za najbolje cijene smještaja preporučujemo da koristite Hotelscombined tražilicu koja će vam garantirano uvijek ponudit najnižu cijenu sobe u hotelu ili apartman za odmor. Za 30 eura popusta možete rezervirati smještaj i preko Airbnba – klikni i napravi račun kako bi dobio/la popust.

AKCIJA – Croatia Airlines nudi 30% na sve letove

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close