Booking.com
8 razloga zašto trebate posjetiti Marrakech u 2018.
Posted by putujmojeftino on 3rd January 2018
| 533 views

Ako tražite odličnu destinaciju za putovanje ove godine preporučujemo da to bude Marrakech (Marakeš), a u nastavku teksta pogledajte i zašto. Ovo je 8 razloga zašto morate posjetiti Marrakech u 2018.godini. Za jeftina putovanja kliknite ovdje – Putovanja do 2000 kuna. Saznajte cijene noćenja – Hoteli u Marrakechu.

Credits: Jaspe/Maroko/Can stock photo

Odlična hrana

Hrana odnosno gastro ponuda je najbolji razlog ako je to nešto što volite, a iskreno tko još ne voli odličnu hranu i piće? U Marrakechu ćete isprobati odličnu, ali i neobičnu gastro ponudu.

Odlično vrijeme

Ako tražite visoke temperature u proljeće onda ćete uživati ovdje. Maroko ima odličnu klima, a vrijeme će biti odlično već od ranog proljeća.

Niske cijene

Ako volite puno jesti, kupovati i želite si priuštiti mnogo toga, a opet ne želite da vas to košta cijelo bogatstvo onda posjetite Marrakech jer je ovdje sve jeftino.

Romantična atmosfera

Marrakech je poznat po odličnoj i vrlo romantičnoj atmosferi. Večera ispod zvijezda ili rano doručak uz gledanje izlaska sunca će vam biti omiljeni dio boravka.

Shopping

Kupovina je ovdje vrlo bitna, a cijene su niske i nemojte zaboraviti cjenkanje jer ovdje sve možete spustiti i do 50% jeftinije od početne cijene.

Arhitektura

Predivna i slikovita arhitektura je nešto što ćete znati cijeniti

Predivni parkovi i vrtovi

U Marrakechu možete pronaći mnoga mjesta za odmor i šetnje uz predivne parkove i vrtove

Novo iskustvo

Marrakech je grad poput niti jednog drugog i upravo ćete ovdje doživjeti neka potpuno nova iskustva.

Kasto/123rf

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close